A gazdasági szereplők bátorítására a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a Technológiai és Innovációs Központ által előnyös bérleti áron biztosít irodát vagy termelőhelyiséget a két évnél fiatalabb, szatmári cégek, egyéni vállalkozások számára.

A Technológiai és Innovációs Központ elsődleges célja, hogy támogassa a frissen létrehozott kis és középvállalkozásokat.

Tevékenysége által fejleszti a tartós gazdaságot, bátorítja a befektetőket, valamint csökkenti a térség munkanélküliségi rátáját. Ebben a pillanatban 3 darab 48 m2-es termelőhelyiség és egy kis (5 m2) iroda várja az érdeklődőket. Az árak 2 euro/m2-nél kezdődnek.

Konferenciákra és rendezvényekre alkalmas modern termet ad bérbe a Technológiai és Innovációs Központ. A terem 86 főt képes befogadni és tartalmaz: teljes audió – videó berendezést, fordító berendezést, 86 személy számára kisasztallal ellátott széket, parkolóhelyeket és felszerelt konyhát.  Az erre vonatkozó tanácshatározat alapján 4 óra igénybevétele a teremnek 50 euróba kerül, valamint 8 óráért 100 eurót kell fizetni.


További részletekért a jogosultsági kritériumokról, bérlésről érdeklődni Tóth Zsuzsannánál lehet a centrul.tehnologic@primariasm.ro e-mail címen vagy a 0770-711250 telefonszámon.  A konferenciatermet az alábbi űrlap kitöltésével lehet lefoglalni: https://forms.gle/pzR9UuvKnd6ajMNQA